otel programı

 

Otel yöneticileri için online rezervasyon, yöneticiler için vazgeçilmez şartlardan biriydi. Sadece online rezervasyon kabul eden oteller her geçen gün artmaktadır. Hms Hotel, güncel teknolojiden yararlanmak isteyen otel yöneticileri için kapsamlı ve erişilebilir hizmetler sunmaktadır. Neden Hms Hotel Otel İşletmeciliği Programı? Hms Hotel'i piyasadaki diğer rakiplerinden ayıran en büyük özellik, program ile lisans alabileceğiniz profesyonel bir web sitesi içermesidir. Tamamen bulut tabanlı olan Hms Hotel sayesinde hem otelinizi hem de otel otel programı web sitenizi tek bir panodan yönetebilirsiniz. Tamamen entegre olan Hms Hotel sayesinde başka bir panele ihtiyaç duymadan tüm otel rezervasyon süreçlerini tek bir panelden yönetebilirsiniz. Dünyaca ünlü otel zincirleri, yerel e-fatura programları ve satış noktası cihazları ile devlet güvenlik birimleri ile entegre bir şekilde çalışan Hms Hotel sayesinde tüm kontrol sizde.

 

Kendi web siteniz üzerinden kendi sanal yazarkasa cihazınızla ödeme yaptığınız için başka bir aracıya ödeme yapmanız gerekmez. Tamamen bulut tabanlı bir sistem olduğu için "güncellemeler" konusunda endişelenmenize gerek yok, sisteminiz sürekli güncelleniyor. Programa hemen gelen başka işlevlere de sahip olabilir. Sisteminizin yedekleri her saat bulutta depolanır. Kısacası Hms Hotel sayesinde otelinizi başka bir programa veya ekrana ihtiyaç duymadan yönetebilirsiniz. Ön muhasebe Bu modül sayesinde misafirlerinizin güncel kayıtlarını tutabilirsiniz. Gün sonu baskısı alabilirsiniz. Ajans sistemi Özel indirim grupları tanımlayabilir ve bu gruplara özel indirimler uygulayabilirsiniz. Dil seçenekler Rezervasyonlar ingilizce ve Türkçe olarak yapılabilir. Çoklu para birimleri Hms Otel'da fiyatlarınızı Türk lirası, Euro veya dolar olarak belirleyebilirsiniz. Döviz fiyatlarını Merkez Bankasının döviz kuru ile otomatik olarak güncelleyebilirsiniz.

 

Geliş / Gidiş Check-in ve check-out işlemlerinizi Hms Otel üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde mevcut misafir durumunuzu takip edebilirsiniz. İndirim promosyonu Aralık ayında belirlediğiniz tarihte belirlediğiniz odalara indirim uygulayabilirsiniz. Belirteç Müşterileriniz için zaman zaman kampanyalar oluşturmak ilginç olacaktır. Kampanya oluşturmanın en hızlı yolu hediye çeki oluşturmaktır. Oluşturduğunuz hediye çekleri rezervasyon ekranının sonunda uygulanabilir. Ekim Ayı Ürün/Hizmet Tanımları Bu modül sayesinde müşterilerinize sunduğunuz hizmetleri tanımlayabilirsiniz

 

Rezervasyonlar Grup rezervasyon modülü sayesinde Hotelapi'nin size sunduğu Excel dosyasını indirerek rezervasyonunuza birden fazla oda atayabilir ve grup check-in işlemi yapabilirsiniz. Erişim noktalarının entegrasyonu Hms Otel'dan aldığınız JSON ve XML çıktıları ile bu formatları destekleyen erişim noktası yazılımını entegre edebilirsiniz. Kayıt kaydı Hms Otel'da yapılan tüm işlemler kullanıcı başına kaydedilebilir. Oluşturulan kayıtlar kolayca filtrelenebilir.

 

Araştırma Yönetimi Web sitenizde istediğiniz anketi yapabilirsiniz. Bu sayede müşterilerinizin sizin hakkınızda ne düşündüğünü öğrenebilir ve onlardan öneriler alabilirsiniz. Odanın özelliklerinin tanımı Oda özelliklerini tanımlayın: Hotelapid'de sisteme istediğiniz oda fonksiyonunu ekleyebilir ve bu fonksiyonları istediğiniz oda tipine ekleyebilirsiniz.

 

İstatistikler ve raporlar Raporlama modülü sayesinde otel rezervasyonlarınızın detaylı analizlerini gerçekleştirebilirsiniz.Türkiye'nin ilk bulut tabanlı otel programı olan HMS ile otelinizi her yerden kolayca yönetebilirsiniz. Otel resepsiyonu, muhasebe, online rezervasyon, kimlik, bildirim modülü, kanal yönetimi, müşteri ilişkileri, kimlik, sayısallaştırma, temassız menü gibi HMS Çözümlerinin ortak programı olan HMS tarifesi, birden fazla mülkün tek bir programa dahil edilmesi gereken bir sistemdir.  Son yıllarda lüks sayılan otel yönetim sistemleri, dijital dönüşümde oteller için vazgeçilmez bir yazılım haline geldi. Otel programı, otel sektörünün tüm süreçlerini kolaylaştıran, ihtiyaçların sistematik olarak karşılanıp işlenebilmesini sağlayan ve her büyüklükteki otellere uygulanabilen bir yazılımdır. Konukların bir otelden beklediği en temel unsurlar hız, verimlilik ve kalitedir. Otel işletmecileri, müşterilerinin beklentilerini karşılamak için otel yönetim sistemlerine de ihtiyaç duyarlar.

 

Yorumlar